Zadenlijst

Jaarlijks brengen we begin november een zaadlijst uit. Dit jaar bevat de zaadlijst meer dan 900 soorten zaden, bijeengebracht door 45 leden.

De zaden zijn verzameld door onze leden en alle inzendingen worden centraal geregistreerd en opgeslagen. De zaadlijst staat begin november op de ledenpagina van de site. Leden kunnen gratis 20 zakjes zaad uit de zaadlijst aanvragen. Medio januari, als alle aanvragen bekend zijn en de zaden verdeeld zijn over kleine zakjes, worden de zaden verstuurd.

Vanaf begin februari kunnen leden ook nog extra zaden bestellen en ook niet-leden kunnen zaden bestellen via de site; zaden die nog voorradig zijn. De zaadlijst is dan hier te vinden.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.45 MB]

Bedenk wel, dat veel zeldzame en populaire soorten van de zaadlijst mogelijk niet meer beschikbaar zijn. Ook kunnen er soorten toegevoegd zijn aan de zaadlijst: de zogenaamde E-nummers.
Op den duur kunnen er soorten uitverkocht zijn; de nummers van die zaden ontbreken op de zaadlijst. Raadpleeg daarom de meest recente zaadlijst. De zaadlijst kan per week wijzigingen bevatten.

De zaden die na de reguliere zadendistributie (eind januari) over zijn, worden ook verkocht op de lezingendagen, verkoopdagen en andere evenementen waar de NRV met een stand staat. Dit onder voorbehoud i.v.m. corona.

De prijs van de zaden is voor leden € 0,25 per zakje + verzendkosten. Voor niet-leden is dat € 0,50 + verzendkosten.

Voor niet-leden: word lid en ook u kunt voortaan 20 soorten aanvragen! De zaden zijn vanaf februari te bestellen bij Ben Vermeij, of via het bestelformulier op deze site.