Lid worden van de NRV!

De Nederlandse Rotsplantenvereniging biedt dé mogelijkheid om de ervaringen opgedaan met uw hobby te delen met gelijkgestemden.

Lid worden? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar: nrv.rotsplanten@gmail.com . Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Ook kunt u alvast het machtigingsformulier voor de contributie downloaden en invullen.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [153.52 KB]

Voordelen van een lidmaatschap:

  • Een abonnement op Folium Alpinum, ons glossy verenigingsblad. Dit verschijnt twee maal per jaar.
  • Gratis 20 soorten zaad uit de zadenlijst die elk jaar in november verschijnt.
  • Gratis toegang tot de Botanische Tuinen in Utrecht op de verkoopdagen die elk jaar door de NRV georganiseerd worden in het voor- en najaar.
  • In de wintermaanden zijn er vier lezingendagen. Deze worden gehouden in Utrecht/Maarn op zaterdagen. De lezingen gaan over alpiene planten in cultuur en natuur. De sprekers zijn deskundigen uit binnen- en buitenland. Deze dagen zijn gratis toegankelijk voor leden. Elk lid mag één introducé meenemen.
  • In de maand december is er een doedag voor leden. Op deze dag kan elk lid zich bekwamen in het stekken, zaaien, oppotten enz. van rotsplanten.
  • In het voorjaar is er nog een verenigingsdag in Utrecht/Maarn. Op deze dag kunnen alle leden hun ideeën over het reilen en zeilen van de vereniging kwijt. Verder is er een plantenshow.
  • Een aantal leden stelt in het voorjaar hun tuin open voor bezoek van andere leden. Een unieke kans om verschillende particuliere rotstuinen te bezichtigen.
  • Buiten deze vaste evenementen kunnen leden deelnemen aan andere door de NRV georganiseerde evenementen.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 32,50 per jaar. Woont u buiten Nederland, dan is de contributie € 40,00 voor een heel jaar. Dit is inclusief verzending van de zaden en de -extra- portokosten voor verzending van het verenigingsblad (Folium Alpinum). Bij automatische betaling krijgt u € 2,50 korting.

Wordt u lid na 1 juni, dan zijn deze bedragen respectievelijk € 17,50 en € 22,50. Ook hier geldt dat bij automatische betaling een korting mag worden toegepast van € 2,50.

Maakt u geen gebruik van automatische incasso, dan kunt u de contributie storten op bankrekening NL05ABNA0450898083 (ABN-AMRO Apeldoorn) t.n.v de Nederlandse Rotsplanten Vereniging en het aanmeldingsformulier in te vullen. Wordt u na 1 juni lid, dan ontvangt u alleen het resterende (najaars)nummer van Folium Alpinum.

Woont u buiten Nederland, en wilt u geen gebruik maken van de automatische incasso, dan kunt u voor de betaling de volgende gegevens gebruiken:
IBAN-nummer NL05ABNA0450898083, BIC-adres ABNA NL2A.

Dringende oproep

Aan alle leden en aankomende leden om de verschuldigde contributie alleen met een automatische incasso te betalen. Dit ter ontlasting van onze ledenadministratie. Alvast bedankt. Voor het opvragen van meer informatie kunt u dit formulier gebruiken. Vul in elk geval uw e-mail adres en/of telefoonnummer in, zodat wij u kunnen bereiken. Uw vraag kunt u in het grote tekstvak stellen. Verder kunt u ook per email contact opnemen met onze leden-administratie. Ook op de verkoopdagen kunt u lid worden bij onze informatie-stand.