(Andere) activiteiten

Zoals al eerder vermeld, gaan de bijeenkomsten van de NRV in februari en maart niet door. Maar omdat de versoepelingen in België iets voorlopen op die van ons heeft de voorzitter van de Vlaamse Rotsplanten Vereniging (VRV) verzocht het onderstaande aan onze leden te melden.

De bijeenkomst van de VRV in Gent op 26 februari aanstaande kan wel doorgang vinden en ook NRV-leden zijn welkom op deze bijeenkomst. Voor sommigen zal de afstand iets te ver zijn, maar voor menigeen is het toch het overwegen waard. Misschien kan er zo hier en daar nog gecarpoold worden. Tijdens de bijeenkomst zal o.a. Sjaak de Groot een presentatie geven over tulpen (Nederlandser kan het niet😉). Alle nuttige informatie is te vinden op hun website.

Tot slot kunnen we met enige zekerheid zeggen dat de verkoopdag van 9 april doorgaat. Meer informatie hierover volgt later maar bij deze nog een oproep aan ieder die planten wil verkopen. Neem hiervoor contact op met Gerard Verweij, goverweij@hotmail.com. Ook als je maar een paar kratjes met planten hebt ben je van harte welkom.