Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ledenvergadering

11 maart 2023 @ 10:00 - 15:00

In de ochtend zal de ledenvergadering plaatsvinden. Meer informatie hierover en de jaaroverzichten zullen via de website en mailinglijst verspreid worden.
Een papieren versie is natuurlijk ook aan te vragen, stuur hiervoor te zijner tijd een mail naar onze secretaris, Joost Riksen. Bellen mag ook, gegevens staan op pagina 2 van het FA van augustus 2022. .

Verder staan de verloting van planten e.d. op het programma en er kunnen plantjes meegebracht worden voor de verkoop. Na de pauze geeft Bart Moerland een lezing over de ‘Wonderlijke wereld’ van de Kabschia Saxifraga’s. Naast mooie plaatjes zal het een interactieve lezing worden waarin iedereen mee kan doen door vragen te stellen cq erva ringen uit te wisselen. Hierdoor hebben we niet alleen de expertise van de spreker maar zien we in de zaal een mooie afspiegeling van de expertise binnen de NRV! We gaan het hebben over opbouw, grond, grondmengsels, onderhoud, vermeerderen, water en voedsel, noem maar op. Een lezing die meer raakt dan alleen de Kabschia Saxifraga’s.

Gegevens

Datum:
11 maart 2023
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Twee Marken
Trompplein 5
Maarn, 3951 CR Nederland
+ Google Maps