Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doedag BTU

16 december @ 10:00 - 15:00

Doedag

Het programma voor de doedag is nog niet helemaal compleet, maar hier alvast de onderwerpen die wel vastliggen. Er zijn twee workshops die te maken hebben met fotografie: Arie Vermeer geeft een workshop over fotografie en Harry Jans over het opslaan en bewerken van foto’s met behulp van Adobe Lightroom. Daarnaast geeft Jos van Bergen een workshop over veredelen van heksenbezem conifeertjes en bespreekt Gert Hoek een kistje met planten. Jeroen van Berkom houdt een lezing getiteld: Bergwandelingen in Europa en Joost Riksen vertelt over een bezoek aan de Nockberge en Vorarlberg in Oostenrijk. Voor de laatste lezing is nog geen spreker bekend.

Het lijkt een zeer gevarieerd programma te worden waarbij niet alleen het kweken van planten aan bod zal komen maar ook hoe we ze vast kunnen leggen en misschien ook wel wat tips over het presenteren van de gefotografeerde planten.

Meer informatie komt in de volgende nieuwsbrief.

De doedag vindt traditiegetrouw plaats in De Botanische Tuinen Utrecht, Harvardlaan 10 (de achteringang). Hij  begint om 10.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. Tijdens de lunch is er zoals altijd de mogelijkheid om (vanuit de kofferbak) planten te verkopen.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Nederlandse Rotsplanten Vereniging
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Botanische Tuinen Utrecht
Budapestlaan 17
Utrecht, 3584 CD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0302531826
Bekijk de site van Locatie